OLDALVONAL

Könnyfakasztó, Michael Schumacher felesége ezt üzente karácsonykor

A legendás autóversenyző rajongói megható ajándékkal szeretnék ünnepelni a sztár januári születésnapját.
  • Szerző: Ripost

Az 50 éves Michael Schumacher rajongói továbbra is kitartanak a Forma-1-es legenda mellett. A versenyző sikereiről tevékenységükkel rendszeresen megemlékeznek, idén pedig különleges módon emlékeznek meg a sztár súlyos síbalesetének 6. évfordulóján – írja a német Express.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A Kerpen rajongói klub karácsonyra egy különleges Facebook oldalt indítottak: KeepFightingMichael, ahova a világ összes tájáról várják a rajongókat.

A KeepFighting a család és a rajongók mottója. Az interneten ezzel a hashtaggel kívánnak világszerte gyógyulást Schumachernek. Ez az alapítvány neve is, amely a hasonló balesetek áldozatain segít, valamint az agy- és gerincvelő kutatást támogatja.

„A nagy dolgok apró lépésekkel indulnak. Sok kis részlet képezhet csak egy hatalmas mozaikot” – mondta a kezdeményezésről Corinna, Michael Schumacher felesége. „Együtt erősebbek vagyunk, és pontosan ez az erő segít a KeepFighting mozgalomnak, hogy másokat ösztönözzön.”

A Michael és Mick Schumacher fanclub ezért december 29-én elindítja a KeepFightingMichael Facebook oldalt.

A szervezet elnöke, Reiner Ferling elmondta, hogy most lesz a baleset 6. évfordulója. „Ez az oldal ajándék Michaelnek, még ha pár nappal az 51. születésnapja előtt indul is” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?