OLDALVONAL

Marco Rossi nagyon mérges, üzent a szurkolóknak a kapitány

„Soha nem fogok akadályt jelenteni ennek az országnak” – ígérte a szakember, aki szerint a háborúnak még nincs vége.
  • Szerző: sk

A szurkolókhoz és a játékosokhoz hasonlóan Marco Rossit is megviselte a szlovákok elleni, 2-1-es Eb-selejtezős vereség. A fociválogatott olasz szövetségi kapitánya szokásához híven érzelemdús írást tett közzé Instagram-oldalán.

Fotó: Instagram

Rossi elárulta, mérges és szomorú a hétfő este miatt, de még nincs minden veszve.

„Elvesztettünk egy meccset. Elveszítettünk három értékes pontot.
Azonban nem veszítettük el a háborút, és még három meccs áll előttünk.
Mérges vagyok. Ahogyan Ti is, azt hiszem, és megértem a szurkolók nézőpontját. Nagyon alaposan készültünk a mérkőzésre, de néha a sorsnak más tervei vannak velünk. Elfogadom a vereségünket. Jelenleg ez az egyetlen, amit tehetünk. Soha nem kerestem kifogásokat, és most sem fogok... Hiszek ebben a projektben, és a csapatommal, a játékosaimmal együtt a legvégsőkig fogunk küzdeni. Soha nem fogok akadályt jelenteni ennek az országnak, sem senkinek, és amennyiben egy bizonyos ponton valaki nem lesz megelégedve velem, vagy a munkámmal, biztosíthatom róla, az a legkevesebb, hogy utolsóként hagyom el a hajót. Most nem adhatjuk fel. És nem is fogjuk.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elvesztettünk egy meccset. Elveszítettünk három értékes pontot. Azonban nem veszítettük el a háborút, és még három meccs áll előttünk. Mérges vagyok. Ahogyan Ti is, azt hiszem, és megértem a szurkolók nézőpontját. Nagyon alaposan készültünk a mérkőzésre, de néha a sorsnak más tervei vannak velünk. Elfogadom a vereségünket. Jelenleg ez az egyetlen, amit tehetünk. Soha nem kerestem kifogásokat, és most sem fogok. Szerény véleményem szerint a korábbi meccseinkhez hasonlóan jól játszottunk, de bizonyos okokból kifolyólag most nem jártunk sikerrel. De ez rendben van. Megtanuljuk a leckét. Hiszek ebben a projektben, és a csapatommal, a játékosaimmal együtt a legvégsőkig fogunk küzdeni. Soha nem fogok akadályt jelenteni ennek az országnak, sem senkinek, és amennyiben egy bizonyos ponton valaki nem lesz megelégedve velem, vagy a munkámmal, biztosíthatom róla, az a legkevesebb, hogy utolsóként hagyom el a hajót. Most nem adhatjuk fel. És nem is fogjuk. HAJRÁ MAGYAROK! ??♥️ ------------------------------------------ We lost a match. We lost three important points. However, we didn't lose the war and we have three matches to play. I'm angry. So are you, I think, and I understand the point of view of a supporter. We prepared the match very carefully, but sometimes the destiny has different plans for us. I accept our defeat. It's the only thing we can do for now. I never look for excuses and I won't do it now for sure. In my humble opinion, I think yesterday we played a good match as much as we did in the previous matches, but for some reason we didn't get it this time. It's OK. We will learn the lesson. I believe in this project and I will fight, with my staff and my players, until the end. I will never be an obstacle for this country or for anyone, and if at a certain point someone won't be happy about me and my job, I can assure that at least I would be the last one to leave the boat. We can not give it up now. And we won't do it. HAJRÀ MAGYAROK! ??♥️ [Photography @diana_meszaros_photojournalist] #marcorossi #mrrossi #hajramagyarok #hajra #magyarok #csakegyutt #hungary #football #HUN @euro2020 #euro2020 #qualifications

Marco Rossi (@mrrossiofficial) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?