OLDALVONAL

Váratlan fordulat, azonnal távozik Marco Rossi embere a válogatottól

Az első hírek még nem erről a forgatókönyvről szóltak.
  • Szerző: SK

Alapember volt Marco Rossi stábjában, aztán éppen az Európa-bajnokság kezdete előtt távozik a labdarúgó-válogatottól. Giovanni Costantino pályaedző, videoelemző lesz az MTK vezetőedzője, de az első hírek még arról szóltak, hogy csak a kontinenstorna után távozik a nemzeti csapattól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Éppen ezért mindenkit váratlanul az MLSZ bejelentése:

„Rövid egyeztetést követően Marco Rossi szövetségi kapitány és eddigi pályaedzője közösen úgy határozott, hogy utóbbi elhagyja a Telki edzőtábort, és teljes mértékben új feladatára koncentrál.” – írta a szövetség honlapja.

Fotó: MLSZ

A megbeszélés után Marco Rossi is elmondta a véleményét az ügyről.

„Vezetőedzői munkát végezni hatalmas feladat, éppen ezért teljes embert kíván – fogalmazott Marco Rossi. – Saját tapasztalatból tudom, hogy folyamatos munkával és figyelemmel jár a tisztség. Ezért úgy döntöttünk, hogy Giovanni ma elhagyja az edzőtábort. Neki is jobb, ha már most teljesen az új, nagy kihívást jelentő feladatára tud koncentrálni, a válogatott számára pedig elengedhetetlenül fontos, hogy minden stábtagunk száz százalékosan a munkájára összpontosítson ebben a rendkívül fontos időszakban. Giovanninak, aki részese volt a válogatottal eddig elért sikereinknek, köszönjük eddigi munkáját, és sok sikert kívánunk neki az MTK Budapest vezetőedzőjeként.”

Costantino segítőként ott volt a Honvéd bajnoki címénél is, valamint harmadik éve segít a válogatottnál is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?