OLDALVONAL

Megható szavak, Benedek Tiborról beszélt a jóbarát

Vincze Balázs a csapata nagy bravúrjai után újra felemlegette a június 18-án elhunyt legendás pólóst. Ő rakta le az alapokat.
  • Szerző: Ripost

A fantasztikus szezonkezdet ellenére nem változtak az előzetesen kitűzött célok a férfi vízilabda ob I-ben szereplő UVSE Hunguest Hotels együttesénél – jelentette az MTI. Vincze Balázs vezetőedző az M4 Sport Sporthíradó című műsorában arról beszélt, az eddigi sikerek elsősorban annak voltak köszönhetőek, hogy a mérkőzéseken kijött a játékosok edzésen elvégzett munkája, illetve a kvalitásuk, amelyet a tréningeken folyamatosan próbálnak fejleszteni. Hozzátette, az együttes erőn felül teljesít, különösen igaz ez a Vasas és a Honvéd elleni győzelmekre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vincze Balázs leszögezte, a négy győzelemmel, százszázalékos teljesítménnyel listavezető UVSE továbbra sem a bajnoki címért vagy a nemzetközi kupaszereplésért játszik, hanem a célja az, hogy a vele azonos képességű csapatokat legalább otthon biztosan legyőzze, és akár a jövőben is elérjen egy-egy olyan bravúrt, mint a Vasas vagy a Honvéd elleni volt.

„A felnőttcsapat irányítása mellett a legfontosabb feladatomnak azt tartom, hogy háromszázötven gyerek képzése ugyanazokon az alapokon menjen tovább, amelyeket Benedek Tibor lerakott”

- nyilatkozta Vincze Balázs, aki hozzátette, hogy a klub öt-hat éven belül a felnőtt válogatottba, olimpiai szereplésre, akár aranyéremre esélyes csapatba is tud játékost nevelni.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?