OLDALVONAL

Mégis mehetnek szurkolók a Honvéd BL-meccsére

Hiába zárta be az UEFA a Bozsik-stadiont, a Honvéd ellenfelét elkísérhetik a szurkolói. A Vasas-tábor viszont nem használta ki a lehetőséget.
  • Szerző: vav

Egy korábbi UEFA-büntetése miatt a Budapest Honvéd július 19-én zárt kapuk mögött kénytelen fogadni a Hapoel Beér-Sevát a BL-selejtezőben. Mégsem lesz teljesen üres a Bozsik-stadion! Meglepetésre 200 izraeli szurkolót beengednek a mérkőzésre. Hogy lehet ez? És egy hete, a Vasas szurkolói akkor miért nem mehettek a maguk idegenbeli, zártkapus EL-selejtezőjére? A %% utánajárt.

Korábban az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) vendégszurkolókat sem engedett be a zártkapus meccsekre. Ilyenkor a csapatok 75-75 főt vihettek be. Ebbe beletartoztak a játékosok, edzők és a körülöttük dolgozó személyzet többi tagja, illetve újságírók is. Ez megmaradt, és erre jött most pluszban a 200 vendégdrukker.

Ez már csak azért is érdekes, mert az Európa-ligában szereplő Vasas a szintén izraeli Beitar Jeruzsálem otthonában játszott múlt csütörtökön zárt kapuk mögött. Most kiderült, hogy angyalföldi szurkolók is bemehettek volna. Csakhogy a magyar klub a sorsolás után közleményben tudatta drukkereivel, hogy ne utazzanak, úgysem jutnak be a stadionba.

A %% napilap pénteki számából megtudhatod, miért nem mentek Izraelbe a Vasas hívei; hogyan tudták meg a Honvédnál a szabályváltozást; és milyen bánásmódban részesül Kispesten a zártkapus BL-selejtezőre bejutó vendégtábor.

Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?