OLDALVONAL

Megszületett az ítélet Király Gábor eltiltása ügyében

A Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbviteli bizottsága csütörtöki ülésén megállapította: Király Gábor, a Haladás 43 éves kapusa nem szidta a játékvezetőt a Ferencváros elleni bajnokin.
  • Szerző: ST

Király Gábornak adott igazat az MLSZ - derült ki a kapus honlapján megjelent cikkből. A Haladás 43 éves kapusát még március 16-án, reklamálás miatt állította ki Karakó Ferenc, Király Gábor azonban akkor is elmondta, hogy nem káromkodott.

"Örülök, hogy kiderült az igazság és kiderült, hogy valótlanságot állítottak rólam! Semmisé tenni nem lehet a felfüggesztést, de a két mérkőzés már letelt, így mostantól újra csak a Haladás minél jobb szereplésére kell koncentrálnom.

Ez az eset példa legyen arra, hogy ki kell állnunk az igazunk mellett! Példa legyen arra, hogy a mérkőzés jegyzőkönyvének összhangban kell lenni a valóságban történtekkel.

Példa legyen arra, hogy a mérkőzés kommentálásakor, a több tízezer ezer ember előtt kimondott szónak igaznak és megalapozottnak kell lennie!"

- írja honlapján Király.

A rutinos kapus a hétvégén, az MTK ellen újra ott lehet a pályán, amennyiben nem halasztják el a találkozót a fővárosiakat sújtó betegséghullám miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?