OLDALVONAL

Nagyon rossz hír Király Gábor jövőjéről

Súlyosabb volt a sérülése, mint amilyenre számítottak. Hiába jött rendbe a mackónadrágos legenda, továbbra is fájdalmat érez. Mészöly Géza már csak egy dologban bízik.
  • Szerző: acf

Király Gábor a 2016-os naptári évben már biztos nem lép pályára. Ez nagyon rossz hír a Haladásnak, hiszen így a csapat a harmadik számú kapusával kell megvívja a hátralevő bajnoki meccseit, miután a cserekapus Rózsa Dániel is sérült, porcleválással szenved.

A Nemzeti Sportnak Mészöly Géza nyilatkozott, aki rossz híreket hozott a válogatottsági rekorder állapotáról. Szerinte Király már nem sérült, de ez nem jelenti azt, hogy védhet, hiszen nincs olyan állapotban, hogy a kapuba álljon, és jelenleg 70-80 százalékos az állapota.

"Bizonyos mozdulatok után továbbra is fájdalmat érez, ez pedig azt jelenti, hogy ebben a szezonban már nem számolhatok vele."

A Haladás edzője bízik benne, hogy a tavaszi rajt előtti felkészülésre már újra száz százalékos lesz Király Gábor.  A kezdőbe Gyurján Márton kerül, míg a kispadon Lévay Gergely ül majd, aki az Érd ellen végzetesnek bizonyuló Magyar Kupa-összecsapáson szintén bemutatkozott.

Király Gábor egy bajnoki meccsen sérült meg súlyosan, az adductora leszakadt a szeméremcsontról három centire. Ennek tükrében kész csoda, hogy védeni tudott a Svédország elleni barátságos mérkőzésen, ami egyben a búcsúmeccse is volt a nemzeti együttesben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?