OLDALVONAL

Nagyot lépett előre Dzsudzsák Balázs, így indokolták a döntést

Dzsudzsák Balázs, a válogatott rekordere szeptemberben tért vissza Debrecenben, de erre a döntésre mostanáig várni kellett.
  • Szerző: SK

Fél évvel hazatérte után lett Dzsudzsák Balázs csapatkapitány a Debrecen gárdájánál. Az NB II-ben szereplő gárdánál Bódi Ádám helyét vette át a válogatott rekordere.

Tőzsér Dániel, a klub sportigazgatója elmondta, hogy nagyon számítanak a válogatottsági rekorder tapasztalatára, szakmai és emberi kvalitásaira.

„Ebben a szerepkörben is a legjobb tudásom szerint szeretném támogatni a gárdát. Vissza akarunk jutni az NB I-be és a kupában is a lehető legjobb eredményt szeretnénk elérni. A Lokinál remek a hangulat az öltözőben és erős a csapategység. Úgy érzem, a válogatottban helytálltam csapatkapitányként, bízom benne, hogy a DVSC-nél is így történik majd” – nyilatkozta a klub honlapjának Dzsudzsák, aki jelenleg csak a Lokiban lehet kapitány, a válogatottnál nem számít rá Marco Rossi.

 

A csapatkapitány célja a feljutás, Fotó: DVSC.hu

Korábban a nemzeti csapat olasz vezetője kijelentette, Dzsudzsáknak csak akkor van esélye az Eb-szereplésre, ha eligazol Debrecenből. NB II-ből ugyanis nem akar senkit behívni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?