OLDALVONAL

Nem hiszed el, ki jelentkezett Storck helyére!

Feltehetően nem hisz majd a szemének Csányi Sándor, ha elolvassa, ki ajánlja magát focikapitánynak. Az a durva, hogy komolyan is gondolja...
  • Szerző: Buster

Bernd Storck menesztése után a mulatószene hazai élharcosa is érdeklődik a szövetségi kapitányi poszt iránt. Jolly ugyan nem egyedül találta ki szerepvállalását, de komolyan vette rajongói ötletét. Ez már önmagában is viccessé teszi ezt a hírt.

"Szívesen lennék a fociválogatott szövetségi kapitánya! Örömmel elvállalnám, ha felkérnének erre a megtisztelő feladatra, sőt még új dalokat is írnék nekik, mint anno az EB-re. Mindent megtennék azért, hogy a csapatunk jó eredményeket érjen el."

Ráadásul fele annyiért vállalnám, mint Strock

- kezdte az AcNews-nak lelkesen Jolly, akinek egyébként az a kényszerképzete, hogy komoly szakmai alapjai is vannak az elképesztő vágyainak.

"Nem idegen számomra a foci világa. 17 évig fociztam a Honvédben. Elvégezném az edző iskolát, de megtartanám a zenész szakmát is, hiszen nincs minden hétvégén válogatott meccs. Csak bele kell gondolni, milyen jó hangulatot csinálnék a focistáknak a mérkőzések előtt. Tuti, hogy nyernénk, főleg, ha a személyes jó barátom, Nagy Anti lenne az edzősegédem”

- fűzte hozzá az énekes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?