OLDALVONAL

Óriási sztorit árult el Schumacher menedzsere: sétálni ment az F1-legenda, és…

Jobb híján egy régi, mókás történetet mesélt Sabine Kehm a hétszeres F1-világbajnokról.
  • Szerző: Ripost

Érdekes történetet osztott meg Michael Schumacherről a menedzsere, Sabine Kehm, aki nemrég az olasz Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott a Forma-1 hétszeres világbajnokáról. A német kommunikációs szakember ritkán beszél a hét évvel ezelőtti síbalesete óta ápolásra szoruló Schumiról. Persze most sem a hétpecsétes titokként kezelt hogylétéről árult el titkokat, de a rajongók legalább egy eddig ismeretlen, korábbi vidám sztorinak örülhettek kedvencükről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Michael Schumacher (itt 2011-ben) egykori vicces történetét osztotta meg a menedzsere
Fotó: AFP

„Egy nap, amikor Michael sétálni ment a kutyájával, találkozott egy hölggyel. Elbeszélgettek erről-arról, mígnem a nő megkérdezte tőle: 'Tudta, hogy errefelé lakik Schumacher?' Ő erre rezzenéstelen arccal visszakérdezett: 'Tényleg?”

- mesélte nevetve Kehm, aki anno sajtófőnökként, majd menedzserként dolgozott a német autóversenyző mellett, most pedig a család kommunikációja mellett az F1-újonc fiút, Mick Schumachert is segíti.

Sabine Kehm a „kis Schumival”
Fotó: AFP

Schumi persze nem a Ferrari vörös overáljában sétált svájci birtoka környékén. Kalappal és napszemüveggel rejtőzött el a kíváncsi tekintetek elől, de a sztoriról beszámoló müncheni Tageszeitung szerint legalább a markáns álláról illett volna megismernie az idős hölgynek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?