OLDALVONAL

Óriási változás, drasztikus lépésre szánta rá magát Késely Ajna

Új felkészüléshez új frizura. Alig lehet ráismerni a fiatal úszónőre, csak egy valami változatlan: a szépsége.
  • Szerző: vav

Az olimpia elhalasztása, és a koronavírus-járvány miatt csaknem hathetes kényszerszünet – no meg az edzések újbóli elkezdése – óriási változást hoztak úszóink életébe. Késely Ajna még azzal is megtoldotta mindezt, hogy óriási átalakulás mellett döntött a külsejét illetően.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ilyen volt...
Fotó: Instagram

Levágatta a hosszú, hollófekete haját, és szexi, rövid frizurával lepte meg a rajongóit.

...és ilyen lett
Fotó: Instagram

A háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok, felnőtt Eb-ezüstérmes úszónő néhány napja – még hosszú hajtincsekkel – az Instagramon válaszolgatott a kérdésekre. A kérdezz-felelek végén aztán elnézést kért, amiért beszéd közben folyvást a haját igazgatta. Mint mondta, korábban mindig rövidebb volt a frizurája, mostanra nőtt a leghosszabbra. Aztán jött a nagy elhatározás...

Kedves Mindenki! Hangom, tettem szólít Titeket. Nincs szépséges női szimbólum. A benned lévő erő, lelki szépség, magabiztosság, ami azzá tesz ezen a földön. Egy lépés volt, hogy megváljak testképzavaromtól, és ez az a lépés számomra erőként szimbolizáljon,ha nem is végig, de életem egy kis szakaszában. Bár az első vágások, szívfájdalomként értek, de tükörbe nézve realizáltam, az vagyok aki vagyok és még mindig Késely Ajna. Drága Te és gyönyörű világ, tegyétek magatokat szabaddá, lelketek legyen tiszta, és szárnyaljatok minden külsőség nélkül.

„Kedves Mindenki!
Hangom, tettem szólít Titeket. Nincs szépséges női szimbólum. A benned lévő erő, lelki szépség, magabiztosság, ami azzá tesz ezen a földön. Egy lépés volt, hogy megváljak testképzavaromtól, és ez az a lépés számomra erőként szimbolizáljon, ha nem is végig, de életem egy kis szakaszában. Bár az első vágások, szívfájdalomként értek, de tükörbe nézve realizáltam, az vagyok aki vagyok és még mindig Késely Ajna. Drága Te és gyönyörű világ, tegyétek magatokat szabaddá, lelketek legyen tiszta, és szárnyaljatok minden külsőség nélkül”

- fűzte hozzá a képhez Ajna.

És ezeket olvastad már?