OLDALVONAL

Rongyrázás a köbön, daru kellett Ronaldo ágyához

Akkora a bútordarab, hogy csak így tudták a helyére emelni a lisszaboni luxuslakásban. Így újít fel Ronaldo: pénz nem számít!
  • Szerző: Ripost

Eddig se lehetett valami lelakott, de most fényűző módon újíttatta föl lisszaboni luxuslakását Cristiano Ronaldo. A Juventus portugál futballsztárja pénzt nem sajnálva varázsolta újjá az óriási penthouse lakását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem sajnálta a pénzt a felújításra

Nem sajnálta a pénzt a felújításra
Fotó: Instagram

A Ronaldóék hálószobájába szánt ágy például akkora, hogy daruval kellett a helyére emelni. A Bild kiemeli azt is, hogy csak egy Louis-Vuitton falikép 350 eurót (126 millió forint) kóstált.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

A gyerekek – Cristiano Junior, az ikerpár Eva és Mateo, valamint Alana Martina – szobáiban a tévéből hangvezérléssel hívhatóak elő a kedvenc meséik.

A felújítás költsége persze az öt belsőépítész kifizetésével együtt is eltörpült a luxuslakás értéke mellett: Ronaldo másfél éve 7,2 millió euróért (2,6 milliárd forint) vásárolta. Párjával, Georginával együtt az a tervük, hogy a focista visszavonulása után itt élnek majd. Ezen kívül van még lakóingatlana többek között a lisszaboni reptérhez közelebb, de Madridban és Madeirán is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?