OLDALVONAL

Megszólalt Schumacher felesége, ezért csalódtak a rajongók

A Forma-1-es legendáról bemutatott filmet mindenképpen érdemes megnézni.
  • Szerző: sk

Szerdától elérhető a Netflix szolgáltatónál az a dokumentumfilm, mely Michael Schumacher pályafutását mutatja be. A készítők a pályatársak, barátok mellett megszólaltatták a családtagokat is. A hétszeres Forma-1-es világbajnok Schumi felesége és gyermekei először beszélnek a legendáról a 2013-as síbaleset óta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szívszorító interjúk a dokumentumfilm végén kerülnek elő, igaz, a drámai megszólalásokban sok újat nem tudhatunk meg sokak kedvencének állapotáról. A rajon gól legfeljebb emiatt lehetettek csalódottak, igaz, Schumi felesége megindokolta, miért titkolóznak.

„Igyekszünk olyan családi életet élni, amit Michael mindig szeretett és amit a mai napig is szeret. Mindig azt mondta, hogy nem véletlenül hívják ezt magánéletnek. Nekem pedig nagyon fontos, hogy most is élvezhesse a magánéletét, amennyire ez lehetséges. Michael mindig védelmezett minket, most pedig mi védjük őt” – mondta Corinna, aki évek óta csak annak él, hogy ápolja férjét.

Schumacher fia, a Forma-1-ben idén bemutatkozó Mick utalt rá, édesapjával nem tudnak kommunikálni.

„Most már még jobban megértenénk egymást, mivel egy nyelvet beszélünk: az autósport nyelvét. Sokkal több közös témánk lenne” – mondta a filmben Mick.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?