OLDALVONAL

Sokkoló támadás, kirabolták a teniszcsillag otthonát

A betörök vittek mindent, amit láttak, köztük Vinci legfontosabb trófeáit is. A 34 éves versenyző szerint ez a gyávaság és a butaság gesztusa volt.
  • Szerző: HBK

Kirabolták Roberta Vinci olasz teniszező otthonát, és ellopták pályafutása legfontosabb díjait is.

„Néhány nappal ezelőtt sajnos tolvajok jártak a tarantói otthonomban, és a karrierem során nyert trófeáimat is elvitték, amiknek az anyagi értéke számomra nem hasonlítható össze az érzelmi értékükkel” – írta közösségi oldalán a 34 éves Vinci.

Hangsúlyozta, attól a naptól kezdve, amikor először vett teniszütőt a kezébe, keményen dolgozott, és elérte a céljait a sportágban, a trófeák pedig – bár csak egyszerű szimbólumok – minden nap erre emlékeztették, hiszen még napjainkban is edz, versenyez és igyekszik minél jobban teljesíteni.

„Ezeknek a díjaknak az ellopása a gyávaság és a butaság gesztusa volt, de a tettes az emlékeket, a könnyeket, az izzadságcseppeket, az erőfeszítést, az elkötelezettséget, a mosolyokat és az áldozatokat nem veheti el tőlem” – közölte.

A világranglistán jelenleg 37. helyezett teniszező 2015-ben döntős volt az amerikai nyílt bajnokságon, egyéniben 10, párosban pedig 25 alkalommal nyert WTA-tornát, az olasz válogatott tagjaként pedig négyszer volt aranyérmes a Fed Kupában, írja az MTI.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?