OLDALVONAL

Ausztriából jött a hír, így megszedheti magát a Fradi új edzője

Sokba kerülhetnek az edzőjelölt szolgálatai a Szerhij Rebrov utódát kereső ferencvárosi futballklubnak. Peter Stöger fizetése a „sógoroknál” is téma.
  • Szerző: Ripost

Kéretik csínján bábbi a hírrel – hiszen Kubatov Gábor klubelnök több jelöltről beszélt, ráadásul Szerhij Rebrovnak élő szerződése van -, de osztrák sajtóhírek szerint már lezárt ügy, hogy napokon belül Peter Stöger lesz az FTC labdarúgócsapatának új vezetőedzője. Sőt, az Österreich Zeitung már azt is tudni véli, hogy az Austria Wientől távozó 55 éves szakember mennyit kereshet az Üllői úton.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Stöger szavai alapján május végén születhet döntés

Stögert napokon belül kinevezik a Fradi élére?
Fotó: AFP

„A Ferencvárosnak sokba kerülhet az Austria-edző szolgálata”

- írta az osztrák hírportál, amely szerint a korábbi kölni sikertrénernek csak azért nincs még aláírt szerződése a Fradival a megállapodásukról, mert nemrég épült fel a súlyos koronavírus-betegségéből. Erre a következő napokban kerülhet sor, miután Stögernek még a Konferencia-liga-indulást érő hetedik helyre (a 12 csapatos osztrák Bundesliga második felének rendezett Osztályozó csoport megnyerésére) kell vezetnie az Austria Wient.

Ami az osztrák edző állítólagos ferencvárosi fizetését illeti, az a lap értesülése szerint 2,8 millió euró (egymilliárd forint) lehet. Arra ugyanakkor nem tér ki a hír, hogy ezt a tervezett kétéves szerződése során, vagy évente, esetleg a plusz egyéves opcióval együtt fizetnék-e ki neki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?