OLDALVONAL

Stollár és Fucsovics összejött? Tiszta vizet öntött a pohárba a teniszezőnő mamája

Fanny édesanyja elárulja a jelenlegi helyzetet, de... Stollár és Fucsovics oldaláról is reagáltak a viszonyukat firtató hírekre.
  • Szerző: Ripost

Nagy port kavart a Bors minapi híre, mely szerint a világranglistán 58. teniszező, Fucsovics Márton kapcsolata féltékenység miatt futott zátonyra a menyasszonyával, Anett-tal. A lap értesülése szerint a hölgy nem nézte jó szemmel, hogy párja tavaly májusban a zárt kapus Budapest Kupán vegyespárost alkotott a szexi fotóiról is elhíresült Stollár Fannyval. A biztosítékot az verte ki teljesen, hogy teniszberkekben szárnyra kapott a hír: Stollár és Fucsovics között akár több is lehet barátságnál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Stollár Fanny és Fucsovics Márton a tavalyi Budapest Kupán

Stollár Fanny és Fucsovics Márton a tavalyi Budapest Kupán
Fotó: MTI

Most Stollár és Fucsovics oldaláról is reagáltak a pénteki cikkre.

„Annyit mondhatok, hogy Fanny jelenleg nincs együtt Marcival, de régóta nagyon jó barátságot ápolnak egymással. Azt nem tudom, hogy közelebb is kerültek volna egymással”

- idézte a Bors a 22 éves lány édesanyját, Yvette-et.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fanny Stollar (@fannystollar) által megosztott bejegyzés

„Teljesen őszintén mondom, nem tudom, mennyire ápol szoros barátságot Marci Fannyval. Én még abban sem vagyok biztos, hogy Anett-tal már végleg lezárta volna a kapcsolatát. Jobban örülnék, ha inkább a teniszpályán elért sikereivel foglalkoznának, mintsem a magánéletével. Hamarosan úgyis kiderül, melyik lány mellett talál rá ismét a boldogság”

- mondta Fucsovics menedzsere, Joó György.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?