OLDALVONAL

Szilágyi Liliána újra szerelmes, nem akárki mellett talált rá a boldogság

Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszó a Ripost információi szerint egymásra talált egy korábbi kedvesével. Kapcsolatuk olyan komoly, hogy az sem zárható ki, hogy a pár hamarosan össze is költözik.
  • Szerző: Ripost

Nem sokáig volt magányos Szilágyi Liliána. Tavaly ősszel a írta meg elsőként, hogy az úszónő egy kézilabdázóval alkot egy párt, kapcsolatuk azonban nem volt tartós. Lapunk információja szerint nem sokáig tartott a magányos időszak sem. Lilu szíve újra foglalt, ráadásul a sportolónő egy olyan fiúval jött össze, akit régebb óta ismer.

„A hír igaz, valóban rátalált a szerelem Lilura. Vagyis inkább visszatalált! A volt barátjával hozta újra össze a sors. Bár még friss a dolog, annyit mondhatok, hogy nagyon boldogok együtt. Liliána és Zsombor között régen is volt valamiféle szikra, de mostanra jöttek rá, hogy hosszabb távon is együtt lehetnek” – nyilatkozta a nak neve elhallgatását kérő informátorunk.

Az uszodai berkekben is egyre többen tudnak a fiúról, hiszen Liliána nem titkolja boldogságát. Lapunk úgy tudja, hogy a fiú számára sem idegen a medencék világa.
„Zsomborral az úszás hozta őket össze, még évekkel ezelőtt. Akkor is nagyon jól megértették egymást, de mégsem működött a kapcsolatuk” – mondta informátorunk. „Kellett nekik ez a kis idő külön. Most minden pillanatot megragadnak, hogy találkozhassanak.”

Csak idén találtak újra egymásra, de meglehet, hogy hosszabb együttélésre rendezkednek be. Akár az összeköltözés is szóba jöhet, legalábbis Liliána a baráti körében arról beszélt, hogy barátkozik az összebútorozás ötletével.

És ezeket olvastad már?