OLDALVONAL

Szívszorító nyilatkozatot tett Michael Schumacher menedzsere a Forma1-es állapotáról

Michael Schumacher egykori menedzsere már feladta a reményt.
  • Szerző: Ripost

Fájdalmas vallomást tett Willi Weber, a Forma1-es legenda egykori menedzsere. Szerinte itt az idő, hogy búcsút vegyen Michael Schumachertől, akit több, mint 20 éve ismer. Mint mondta, a sportoló már sosem fog felépülni, ez a kegyetlen igazság.

"Sokáig reménykedtem, aztán pedig gyászolni kezdtem. De nem gyászolhatom örökre. Abba kell ezt is hagyni. Máskülönben beleőrülök a fájdalomba" - nyilatkozta egy német magazinnak.

"A legjobb, legsikeresebb időszakot töltöttük együtt, húsz éve ismerjük egymást, együtt voltunk jóban-rosszban. De a sorsunk már nem a mi kezünkben van".

A Formula-1-es világbajnok még 2013-ban szenvedett síbalesetet, mesterséges kómába helyezték és több életmentő műtétet is végeztek. Állapotáról a család csak szűkszavúan nyilatkozik, annyit lehet tudni, hogy 2014 folyamán felébresztették a kómából. Azóta azonban csak találgatások mennek, hogy egyáltalán felébredt-e vagy éberkómában van. Egyes hírek szerint a családtagjait már felismerte.

Legutóbb azzal kerültek a hírekbe, hogy Schumacher felesége vett egy villát Mallorcán és a tervek szerint oda költöztette a férjét. Weber ezt az interjúban cáfolta, mint mondta, Michael nem szerette Mallorcát és soha nem akarna ott élni - írta a Daily Star.

 
 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?