OLDALVONAL

Szomorú döntés, beintettek a szurkolók a válogatottnak

A Magyar Labdarúgó Szövetséget továbbra sem érdeklik az anyagi kárt szenvedett szurkolók.
  • Szerző: Ripost

Ahogyan arról már lapunk is beszámolt, a Magyar Labdarúgó Szövetség döntése miatt számos szurkolót anyagi kár ért. A Luxemburg elleni felkészülési mérkőzést ugyanis az eredetileg kitűzött november 10. dátum helyett november 9-re hozták előre. Azonban már rengeteg drukker megvette a repülő- vagy a vonatjegyét, továbbá szállást is foglaltak. Mondani sem kell, ez mind dugába dőlt. Hiába a folytonos kitartás, szurkolók nélkül utazik idegenbe a magyar nemzeti 11.

Az MLSZ biztonságtechnikai okokra hivatkozva kérte a luxemburgi szövetséget, hogy inkább a városi stadionban játszanak, de az aznapra foglalt volt, így végül 9-ében állapodtak meg. Csányi Sándor és a vezetőség többi tagja azóta sem adott ki a szurkolóknak közleményt, sőt még kapcsolatot sem hajlandóak folytatni velük.

A Carpathian Brigade nemrég arról számolt be, hogy hiába hívják az MLSZ-t, ott egyszerűen rájuk csapják a telefont. Az ultrák egyik tagja gyűjtést kezdeményezett volna, de a kár olyan magas, hogy azt lehetetlen lenne behozni. A Carpathian Brigade ma, hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy az időpontváltozás miatt sajnos ők sem tudnak részt venni a Luxemburg – Magyarország felkészülési mérkőzésen.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?