OLDALVONAL

Maszk is kell? Így térhetnek vissza a szurkolók a Fradi-stadionba

Ha meglesz a 4 millió beoltott, szombaton már a drukkerek előtt játszhat a Ferencváros.
  • Szerző: sk

Lélegzet-visszafojtva lesik a magyar szurkolók az oltottsági adatokat. Nem véletlen, minden esély megvan arra, hogy szombatra meglesz a 4 millió beoltott. Ebben az esetben már a labdarúgó NB I utolsó előtti fordulójának a meccsei is nézők előtt zajlanak. A stadionokba csakis olyan szurkolók mehetnek, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, A Ferencváros különleges akcióval is készül, ők megvendégelik a Nemzet Hőseit, akik helytálltak a járványban. Erről Kubatov Gábor is beszélt a közösségi oldalán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Groupama Aréna
Fotó: MTI

A nagy kérdés, milyen szabályokat kell betartani a lelátókon. Kell-e például maszkot viselni? Ezügyben ezt a választ közölte a klub.

Bár azok számára, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, onnantól már nem kötelező a maszk használata, mindenkinek javasoljuk, hogy továbbra is viseljen maszkot a Groupama Aréna területén. Az pedig kiemelten fontos, hogy a belépésig továbbra is mindenki számára kötelező a maszk használata! Emellett szintén javasoljuk, hogy mindenki használja a mosdóknál kihelyezett kézfertőtlenítőket!

A klub emellett arra kéri a szurkolókat, hogy mindenki időben érkezzen a meccsre.

„Amennyiben meglesz időben a 4 millió beoltott és nézők előtt rendezhetjük meg a találkozót, akkor a beléptetés minden esetben – a bérletesek és a VIP-szurkolók esetében is! – azzal kezdődik majd, hogy a biztonsági személyzet ellenőrzi, van-e szurkolóinknál védettségi kártya, valamint személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy továbbengedjék Önöket. Ezt követően a korábban megszokott módon történik majd a belépők ellenőrzése és a stadionba való bejutás. Arra kérünk mindenkit, hogy a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a másfél méteres távolság betartására.”

A már bajnok Ferencváros szombaton 19.30-tól fogadja a Mezőkövesdet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?