OLDALVONAL

Teljesen új életet kezd riói hősünk: elárulta a nagy tervét!

Szász Emese máris gyûjti az újabb aranyakat az olimpiai érme mellé. A Vasas vívója azért költ is: erre szánja a 35 milliós pénzjutalmát.
  • Szerző: vav

A riói olimpián ő szerezte a magyar csapat első aranyérmét, de egyelőre esze ágában sincs pihenni Szász Emesének. A Vasas párbajtőröző klasszisa élvezi talán a leginkább a sporthőseinket körülvevő nagy felhajtást, a szurkolók lépten-nyomon tapasztalható rajongását. Mégsem adja át magát teljesen az ünneplésnek, noha élete legnagyobb sikerén túl a múlt heti 34. születésnapja is okot adott erre.

"A páromtól szép fülbevalókat és karkötőt kaptam a nagy napra ajándékba"

- árulta el a Blikknek a vívónő, akit Brazíliában egy különleges kabala segített a csuklóján: piros órája, amit még édesapja négy évvel ezelőtti halála előtt kapott ajándékba a szüleitől.

A fenti ékszerek mellett rövidesen aranygyűrűvel is büszkélkedhet majd: szerelmével októberre tervezik az esküvőjüket, a nászútra pedig csak télen lesz idejük.

Ebből is látszik: habár nem hagyja abba az edzéseket és a versenyzést sem (pihenés helyett novemberben részt vesz az országos bajnokságon is), azért a hangsúly már a családon van. Már csak azért is, mert Emeséék a házasságkötés után babát szeretnének.

"Gyermeket szeretnénk a párommal, mindegy, hogy kislány vagy kisfiú lesz, a lényeg, hogy egészségesen szülessen.

Egyet mindenképpen akarunk, de jöhet kettő is

- mondta a mindig mosolygós Szász Emese, akinek a Zika-vírustól nem kell tartania: az első tesztje negatív lett, már csak egy felülvizsgálat van hátra, aztán indulhat a babaprojektjük.

 

A photo posted by Szász Emese (@emeseszasz) on

Riói hősünk ezzel kapcsolatban azt is elárulta, hogy mire költik az olimpiai aranyéremmel járó, 35 millió forintos állami pénzjutalmat:

"Szeretnénk venni egy házat a leendő családunknak, ez a tervünk"

- avatta be a rajongókat a sportolónő, aki a szülés után visszatér a pástra, szeretné megvédeni a riói címét 2020-ban, Tokióban.

És ezeket olvastad már?