OLDALVONAL

Tíz évvel idősebb nővel kavar Neymar: szerelem vagy átverés?

Egyelőre csak találgatnak a rajongók, mi lehet a brazi sztárfocista és a német tévés szépség között.
  • Szerző: vav

Milyen viszony van Janin Ullmann és Neymar között? Ezzel a kérdéssel foglalkozik szinte a teljes német sport- és bulvársajtó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Együtt nézték a PSG szombati meccsét, aztán pedig...
Fotó: Profimedia

A Paris Saint-Germain 28 éves brazil csatárcsillaga másfél hete egy düsseldorfi divatbemutató egyik főszereplőjeként találkozott a Pro7 televízió műsorvezetőnőjével, aki akkor a gála moderátoraként dolgozott. Egyből megtalálták a közös hangot, jól szórakoztak együtt. A focistánál bő tíz évvel idősebb Janin most Neymar meghívására Párizsban töltötte a hétvégét.

Az eltiltását töltő sztár mellett ülve nézte végig a PSG-Dijon (4-0) meccset, sőt sajtóértesülések szerint a klasszis a szombat esti csapatvacsorán már a játékostársainak is bemutatta a nőt.

it was a lot of fun to host the launch of @neymarjr capsule collection for @replay @replaygermany and @peekundcloppenburg_duesseldorf thank you ♥️ Anzeige

Mindketten az Instagramon is posztoltak közös fotókat. Ullmann a düsseldorfi megismerkedésük másnapján – a szerelmesek Valentin-napján – már azzal viccelődött a képük alatt, hogy Neymar megkérte a kezét, ő pedig igent mondott. A PSG-sztár is vette a lapot, hozzászólásában rátett egy lapáttal azzal, hogy igent kommentelt.

he asked me and I said yes ❤️😍💍 happy valentines day @neymarjr

Janin Ullmann (lánykori nevén Reinhardt) 2018-ban 12 évnyi házasság után vált el Kostja Ullmann színésztől. Neymar – akinek gyerekkori barátnőjétől van egy lassan 9 éves fia – évekig szakításokkal és kibékülésekkel tarkított viszonyt folytatott Bruna Marquezine brazil színésznővel, legutóbb pedig egy amerikai modell-énekesnőt, Natalia Barulich-ot boronálták össze vele.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?