OLDALVONAL

Trump testőre lenne Klicsko réme

Tyson Fury depresszióval küzd, bekokainozva posztolt, mégis egyike azon keveseknek, akik legyőzték az ukrán óriást. Most közölte, hogy az amerikai államok elnökének rendelkezésére áll.
  • Szerző: acf

Állítólag a javulás útjára lépett Tyson Fury, és kész akár Donald Trump testőrének is elszegődni – írja a SportTV oldala. Fury az elmúlt hetekben nem szerepelt annyit a hírekben, mint szokott, pedig ahogy a %% is beszámolt róla, a nehézsúlyú világbajnok címétől megfosztott harcos színes személyiség.

A 28 éves bokszoló rossz mentális állapota miatt elhalasztotta az ukrán Vlagyimir Klicsko elleni címmérkőzésének visszavágóját, de később kiderült, kokaint találtak a szervezetében. Ezt követően Fury bejelentette visszavonulását, ám csak kamuzott.

 „Nehéz elviselni, hogy kemény, fiatal és gazdag vagyok, jól nézek ki és én vagyok minden idők legjobb bokszolója, de ezzel együtt kell élnem”

Fury elmondta a véleményét Donald Trump amerikai elnökké választásáról is.

Ha Donald Trumpnak új testőrre van szüksége, akkor Tyson Fury az ő embere!

 

Persze nem Fury-ra vallana, ha megelégedne ennyivel, saját bevallása szerint az sem elképzelhetetlen, hogy egy napon ő lesz az angol miniszterelnök.

És ezeket olvastad már?