OLDALVONAL

Új álompár a sportban: vele jött össze a Forma-1 sztárja

Valentin-napon rukkoltak elő a nagy hírrel. Két és fél hónappal a válása bejelentése után máris új párja van a Mercedes versenyzőjének.
  • Szerző: vav

November végén jelentette be Valtteri Bottas, hogy három évnyi házasság után elválnak a korábbi olimpikon úszóval, Amilia Pikkarainennek. Akkor nagy meglepetést keltett a hír, de talán megvan az oka: a Mercedes istálló finn F1-pilótájára máris rátalált az új szerelem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Twitter/valtteribottas

Bottas választottja ezúttal is egy profi sportoló, az ausztrál kerékpárversenyző, Tiffany Cromwell személyében. A kapcsolatukról már hetek óta pletykáltak, de most jelentek meg először együtt a nyilvánosság előtt, és a közösségi oldalaikon is posztoltak Valentin-nap alkalmából.

Happy Valentines Day to this amazing human being who completely understands me and always knows how to make me smile. My adventure buddy, training partner and coffee shop explorer @valtteribottas. ❤️ So lucky to have found you. Can’t wait for all the adventures to come. ✨☀️🌈🚴🏼‍♀️🚴🏼‍♂️🏎💨 . . : And to whom it may concern ... We’re happy and that’s all that matters to us. 😊 . . . #valentinesday #tbe #hattersgonnahate #behappy

„Ez a csodálatos ember teljesen megért engem, és mindig tudja, hogyan tud megnevettetni”

- írta többek között Tiffany.

Bottas nemrég a helyszínen szurkolt új kedvesének egy ausztráliai bringaversenyen, és a nő is ott volt a Mercedes idei versenyautójának silverstone-i bemutatóján.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?