OLDALVONAL

Új reménysugár, közeli barátja beszélt Schumacher állapotáról

Bárcsak teljesülne a vágya! Ha valaki, Jean Todt pontosan tudja, mi a helyzet, és mire lehet esély a jövőben.
  • Szerző: vav

Jean Todt elárulta: még nem tett le arról az álmáról, hogy egyszer Michael Schumacherrel együtt látogasson ki egy F1-futamra!A 73 éves sportvezető – aki Schumi sikerei idején a Ferrarinál főnöke és egyben barátja lett a német pilótának – az olasz La Repubblicának nyilatkozott a sokakat érdeklő témáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Öt vb-címet nyert az irányításával Schumacher
Fotó: Getty Images

 

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) jelenlegi elnöke szerint tehát még majdnem hat évvel barátja súlyos síbalesete után is van remény a gyógyulására.

„Napi kapcsolatban vagyunk Michaellel és a családjával. Ő nap mint nap küzd azért, hogy javuljon az állapota, és nekünk támogatnunk kell ebben a harcában. De segítenünk kell a feleségét, Corinnát is, aki egy csodálatos személyiség, törődik Michaellel és a gyerekeikkel is”

- emelte ki Todt, majd sokadszor is hangsúlyozta: Schumacher pontos hogyléte a család magánügye. A hétszeres világbajnok már egészségesen is nagy gondot fektetett a magánélete és a versenyzői énje különválasztására.

Todt szerint van remény
Fotó: AFP

 

„Mi mind tiszteletben tartjuk Michael ezen kívánságát. Sohasem beszélt magáról, sohasem mutatott fotókat a gyerekeiről. Kizárólag a családján múlik, mit akarnak, vagy éppen nem akarnak mondani róla”

- magyarázta Jean Todt a család sokat kritizált titkolózásának okát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?