OLDALVONAL

Újabb Eb-hősünk térhet haza? Alakul a meglepetés!

Csodálkozni fog mindenki? 11 évnyi légióskodás után újra itthon focizhat a válogatott erőssége. Csakhogy a hírek ellentmondásosak...
  • Szerző: vav

Újabb válogatott labdarúgónk számára lehet vége a régóta tartó bizonytalanságnak. De nem úgy, ahogy gondoltuk. Nem hiába nyilatkozta a minap csalódottan a szintén váltani igyekvő Dzsudzsák Balázs, hogy nem hozta meg nekik a remélt nagy áttörést a várakozáson felüli Eb-szereplés.

Stieber Zoltánt egy éve mellőzik a Hamburger SV-nál. Most lehet, hogy Lovrencsics Gergő után az Ausztria ellen klasszis gólt lövő szélső is inkább hazatér a magyar bajnokságba? Ezt sokan arra alapozva kürtölték világgá, hogy "Stibi" hétfőn a privát Facebook-oldalán közzétette:

"Ha valaki tud Budapesten 2 szobás albérletet, légyszi jelezze privátban! Köszönöm :)"

Mivel a 27 éves játékost télen a Fradi hívta, sok helyütt kész tényként közölték: a Sárvárról indult focista tényleg követi a BL-selejtezőben rútul elbukott zöld-fehérekhez igazolt Lovrencsics példáját.

Pedig aligha hihető, hogy a 11 éve angol és német kluboknál profiskodó Stieber hazaköltözve, kétszobás albérletbe kényszerülne. Sokkal inkább egy ismerőse vagy rokona számára kereshet lakást – szintén focista öccse, András például éppen a napokban került az NB II-es Budaörsre…

Az egyik német átigazolási portál híre szerint Stieber valóban a Ferencvárosnál köthet ki. Csakhogy a tekintélyes szaklap, a Kicker rövid híreihez hasonlóan itt is az albérletkeresésre alapozó magyar hírekre hivatkoznak forrásként.

Egy helyi napilap ellenben akár fordulatot is el tud képzelni a focista hamburgi sorsában.

Most még pár dologról beszélnem kell az edzővel. Aztán a továbbiakat meglátjuk

- nyilatkozta Stieber sejtelmesen a MOPO-nak.

A "Stieber most mégis marad?" című cikk szerint hiába nyilatkozott korábban a játékos és trénere, Bruno Labbadia is arról, hogy elválnak az útjaik, akár fordulhat is a kocka.

A HSV ugyan már újabb vetélytársakat igazolt a helyére (a Stuttgartból érkező szerb Filip Kosztics, és a Barcelonától megszerzett horvát szupertehetség, Alen Halilovic személyében), de a magyar légiós szerződése jövő nyárig szól. Alapvetően jól is érzi magát a városban. Miként a barátnője, Kinga is, aki éppen a minap posztolta az Instagramon, mennyire örül, hogy újra visszatérhettek Hamburgba…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?