Létrehozva: 2016.01.10.

Valóra vált a rémálom, leleplezték a luxusprosti olimpikont

Nem kerülhette el a sorsát Suzy Favor Hamilton. A háromszoros olimpikonról egy kliense árulta el, hogy luxusprostiként dolgozik Las Vegasban. A botrányt egy orvosi diagnózis követte. (Fast Girl, 10., utolsó rész)

Suzy Favor Ha­mil­ton si­ke­res olimpikonból lett öröm­lány. Az ame­ri­kai futónő titkos életet élt Las Vegasban. Eredetileg csak a férje tudott róla, és ha nem leplezik le, akkor talán még ma is prostituáltként dolgozna. Favor Hamiltont azonban felismerték egy szexpartner-közvetítő oldalon.

Ezután kezdte el igazán komolyan venni a betegségét, a mániás depressziót. Pirulákat szedett, a mellékhatásoktól szexmániás lett. Most megjelent életrajzában min­den­ről rész­le­te­sen be­szá­mol.

A %RIPOST% az egykori futónő szemszögéből részleteket közöl a Fast Girl című könyvből, amelyet az Egyesült Államokban A szürke ötven árnyalatához hasonlítanak.

Suzy Favor Hamilton az első részben a Las Vegas-i kezdetekről, a másodikban a megcsalt feleségekről és az öngyilkossági kísérletéről, a harmadikban az első édes hármasról, a negyedikben az első kalandjáról, az ötödikben élete egyik legnehezebb döntéséről mesélt.

A hatodikban bevallotta, férje áldását adta rá, hogy pénzért szexeljen,a hetedikben a milliárdos kuncsaftokról írt, a nyolcadikban elárulta, azonnal csatát nyert az ágyban, míg a kilencedik arról szólt, aki feleségül akarta őt venni.

Befejező rész

Éppen a liftet vártam a Palazzo Hotel földszintjén, amikor valaki megszólított a hátam mögött. Suzynak hívott, és azonnal kikapcsolt a Kelly-módból. Semmi kedvem nem volt a rajongókhoz, azt hittem, aláírást akar kérni tőlem, az olimpikontól.

William Bastone-nak hívnak, beszélhetnénk? - mondta a fickó, akiről nem úgy tűnt, hogy autogramra vadászik. Rosszul éreztem magam, és a magabiztos, öntelt arckifejezése még inkább nyugtalanított - Újságíró vagyok."

Remegett a lábam, igaza lett a férjemnek. Korábban kitaláltam egy sztorit erre az esetre, de Bastone azonnal a közepébe vágott, esélyem sem volt kidumálni magam.

"Tudjuk, ki maga, és mit csinál - kezdte. - Tudjuk, hogy Kellyként dolgozik. Egyeztettük a Rock 'n Roll Maraton dátumait Vegasban azokkal időpontokkal, amikor Kellyként is feltűnt. Névtelenül kapcsolatba léptünk néhány kliensével, fotókat mutattunk magáról. Megerősítették, hogy lefeküdtek magával, minden egyezik."

Szent szar. Mibe keveredtem? Mélyen a szemébe néztem, és meséltem Lionelről, aki feleségül akart venni.

"Nézze, valóban van egy kapcsolatom. A fickó nem száll le rólam, feleségül akar venni, de rendre nemet mondok neki. Lefogadom, hogy ez az ő bosszúja.”

"Ezt nem veszem be, maga hazudik. Láttam a weblapját, az összes képet, tényleg beszéltem egy rakás kliensével."

Szexszel próbálta megvesztegetni

A férfiak mindig hízelegnek nekem, dicsérnek, mindennel elhalmoznak, a kedvemben akarnak járni. Azt mondják, izgalmas, érdekes és szexi vagyok, azt kívánják, hogy bárcsak ilyen lenne a feleségük.

Erre itt ez a fickó, aki megaláz és úgy beszél velem, mint egy darab szarral. Egy percig sem akarok a közelében maradni, menekülni szeretnék.

"Figyeljen, miért nem megyünk fel a szobámba, és beszéljük meg nyugodtan a helyzetet?" - invitáltam őt.

"Mit képzel? - kérdezett vissza, és azonnal két lépéssel hátrébb lépett. - Soha nem mennék fel magához."

Láttam rajta, hogy azt hitte, szexszel akarom megvesztegetni. Ösztönösen mondtam, mert az utóbbi időben így működtek a dolgaim.

"Én holnap visszarepülök New Yorkba, ott találkozzunk - mondta. - Írjon egy olyan közleményt, amellyel enyhítheti a cikkem okozta csapást."

Sokkot kapott a család

Elmondtam a férjemnek, mi történt. Azonnal akcióba lépett, törölte a weboldalam, és az összes létező képet. Csak az motivált, hogy a lányunkat megvédjük a botránytól.

Mark felhívta a szüleinket, azt mondta, bármit is írnak rólam a lapok, támogatniuk kell, álljanak mellettem. Sokkot kaptak, anyám zokogott, apám átkozódott.

Két héttel később, december 20-án kirobbant a botrány. Azonnal százával kaptuk az e-maileket, és a hívásokat. A CNN-től kezdve az összes országos sportcsatornáig, mindenki interjút kért tőlem. Attól kezdve végleg elszállt a nyugalmam, csak az zakatolt a fejemben, hogy szajhának tartanak.

Összeomlás

Azt akartam, hogy véget érjen a rémálom, azt akartam, hogy minden szűnjön meg. Elájultam, és a kórházban tértem magamhoz. Pár héttel később bipoláris zavart, vagyis mániás depressziót diagnosztizáltak nálam.

A következő egy év volt életem legnehezebb időszaka. A család is megsínylette, de a férjem átsegített az egészen. Senki nem veszi komolyan a mentális betegségeket, mindenki csak legyint rá. Igen, akár túlzott szexuális vágyakat, állandó kényszert is okozhatnak.

Ha nem mentem volna ezen keresztül, akkor nem segíthettem volna másokon a példámmal. Azóta előadásokat tartok, és biztosítom a sorstársaimat: nincsenek egyedül…

(VÉGE)

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Ennek a 4 csillagjegynek nagy pénz üti a markát még idén tavasszal

magyarnemzet.hu

Trócsányi László nem fogadja el a Fidesz-KDNP felkérését

metropol.hu

Harry herceg nem találkozhat Katalinnal, nagybeteg sógornőjével

magyarnemzet.hu

„Magyar Péter nem fogja beperelni Varga Juditot, mindent lehet bizonyítani”

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

OLDALVONAL

„Az is jöjjön, akinek nincs jegye” - Megszállják a magyarok Németországot az Eb-n

OLDALVONAL

Dárdai Pál elárulta a fiai titkát: ennek köszönhet sok mindent a család

OLDALVONAL

Kitálalt az igazgató, ezért esett ki a Fradi Európában

OLDALVONAL

Fradi-legendák a kispadon, van visszaút a zöldekhez?

OLDALVONAL

Óriási meglepetés a magyar szurkolóknak, Szoboszlai Dominik megajándékozza a rajongóit

OLDALVONAL

Sokkoló apasági vizsgálat: vadidegen férfi gyermekeit nevelte a Real Madrid sztárja

OLDALVONAL

Gyilkosok és erőszaktevők közé tették a börtönben a Real Madrid korábbi sztárját

OLDALVONAL

„Gyilkosság lesz” - Életveszélyesen megfenyegették Messi csapattársát