OLDALVONAL

Visszavonulásáról beszélt Hosszú Katinka, így tervezi a befejezést

A sztárúszó nagyon szeretne családot alapítani, gyermekeire azonban kizárólagos figyelmet akar majd fordítani.
  • Szerző: Ripost

Hosszú Katinka már több mint huszonöt éve úszik, és már az ötödik olimpiájára készül. Amikor a medencében van, kizárólag a mozdulataira koncentrál, de a magánéletében is tudatos.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hosszú Katinka
Fotó: Szabolcs László

Katinka tavaly lett 30 éves, de még nem döntötte el, hogy mikor szeretne anya lenni. „Mint a legtöbb nőt, természetesen engem is foglalkoztat a családalapítás gondolata... Mindenképpen szeretnék gyerekeket, ebben biztos vagyok. Nem is egyet, hanem többet” – árulta el a HOT magazinnak, de hozzátette, hogy jelenleg a tokiói olimpiára koncentrál.

A sportoló azt sem tervezte el előre, hogy meddig szeretne úszni, hány éves koráig folytatná a versenyzést. Abban azonban biztos, hogy ha itt lesz az ideje, az anyaság mindent felülír majd.

„Annyit megígérhetek, hogy az olimpia után még folytatni fogom a versenyzést, így biztos, hogy nem ez lesz az utolsó megmérettetésem. Viszont azt már eldöntöttem magamban, hogy amint elérkezettnek látom az időt a családalapításra, a szülés után nem fogok visszamenni úszni... Ennek egyszerű oka van: maximálisan szeretnék a családomra koncentrálni, nem akarok elvenni tőlük tartalmas, érdemi időt” – fogalmazott Katinka, aki jelenleg kiegyensúlyozott párkapcsolatban él Gelencsér Mátéval.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?