TÜZELŐÁLLÁS

Már nem kell sokat aludni, így tudsz majd meccsre menni

Azt tervezik, hogy júniusra minden 18 év feletti állampolgárt beoltanak, aki a regisztrált.
  • Szerző: Ripost

Gulyás Gergely a Kormányinfón bejelentette, hogy védettségi igazolvánnyal lehet majd magyarországi sportrendezvényekre járni. A Miniszterelnökséget vezető miniszter egyelőre nem közölte, mikortól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Harmad-, fél- vagy teltházzal kell vállalni az Eb-rendezést a Puskás Arénában

Harmad-, fél- vagy teltházzal kell vállalni az Eb-rendezést a Puskás Arénában
Fotó: MTI

Azt tervezik, hogy júniusra minden 18 év feletti állampolgárt beoltanak, aki a regisztrált. A nyári, budapesti Európa-bajnoki mérkőzéseken a tervek szerint csak beoltott drukkerek vehetnek részt.

Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke néhány nappal ezelőtt kijelentette, hogy nem akarnak zárt kapus mérkőzését a tornán, ezért minden rendező városnak garantálnia kell a szurkolók beengedését.

A kontinenstornát 12 városban – köztük Budapesten – bonyolítják le június 11. és július 11. között, és a házigazdáknak szerdáig (máig) kellett benyújtaniuk a nézők beengedésével kapcsolatos tervezetüket. A helyszínekről várhatóan az UEFA április 20-ai kongresszusán hoznak végső döntést, a dpa német hírügynökség információja szerint viszont a házigazdák április 28-áig változtathatnak a koncepciójukon. A magyar fővárosban négy mérkőzésre kerül sor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?