TÜZELŐÁLLÁS

Óriási fájdalom, sokkterápiával készítik fel Mike Tysont

Mindent bevet a siker érdekében Mike Tyson. Az 54 éves amerikai bokszlegenda novemberben Roy Jones ellen lép ringbe, és elektrosokk-terápiával készítik fel a testét a fájdalom elviselésére.
  • Szerző: Ripost

November 28-án, Los Angelesben rendezik meg a volt nehézsúlyú profi bokszvilágbajnok Mike Tyson és a korábban öt súlycsoportban is vb-övet szerző Roy Jones bemutató mérkőzését, amelyet nyolc menetesre terveznek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mike Tyson
Fotó: AFP

Tyson rendkívül komolyan veszi a meccset, az 54 évesen legenda elképesztő formában van, és mindent bevet a siker érdekében. Erőnléti edzője, Brad Rowe meglepte őt egy géppel, ami elektrosokk-terápiával készíti fel a testét a fájdalom elviselésére.

„Mindenre felkészülök, mondhatni felvillanyozom magam – fogalmazott Tyson az Instagram oldalán. – A gép nélkül nem tudtam volna elviselni az edzéseket, mert az ízületeim tönkrementek. Már akkor nagy fájdalmaim voltak, mielőtt visszavonultam, és ezek a kínok most visszatértek az edzésekkel. A fájdalmak miatt vonultam vissza. Most megkaptam ezt a gépet, ami hihetetlen...”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mike Tyson (@miketyson) által megosztott bejegyzés,

Tyson trénere elárulta, neki úgy tűnt elsőre, hogy a bokszoló nem hisz a gép sikerében.

„Kaptam egy sms-t arról, hogy Mike Tysonnak nagyon fáj a háta, próbáljak segíteni – mesélte Brad Rowe. – Találkoztunk, mondtam neki, hogy Mike, próbáljuk ki a terápiát az edzés előtt, nézzük meg, mennyit segít, javul-e tőle az állapotod? Ez egy stimulátor, ami az idegekre és az izmokra hat, megóvja az ízületeidet. Szó szerint fél percig, szótlanul bámult rám, nem mondta ki, de arra gondolt, hogy mi a francot akarok tőle?”

Azóta Tysonnak javult az erőnléte és a teljesítménye az edzéseken, magabiztosabban készül a novemberi ütközetre. Ha a sokkterápia tényleg sikeres, akkor újabb bunyókat vállalhat az amerikai legenda.

Tyson 2005-ben bunyózott utoljára

A visszatérését áprilisban bejelentő Mike Tyson 2005-ben bokszolt utoljára, profiként ötven győzelmet aratott, és hatszor maradt alul. A karrierjét 2018-ban befejező Roy Jones a hivatásosok között 66-szor nyert, és kilenc vereséget szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?