TÜZELŐÁLLÁS

Ronaldót kitették a keretből, érik a nyár szenzációja

Egyre inkább úgy fest, hogy a Juventus ötszörös aranylabdás labdarúgója, Cristiano Ronaldo ezen a nyáron klubot vált.
  • Szerző: Ripost

A Manchester United annak a lehetőségét vizsgálja, hogy miként szerződtetheti újra Cristiano Ronaldót, aki a Juventus utolsó bajnoki meccsén kikerült a keretbőlírja címében a The Sun. A brit lap szerint a manchesteri edző, Ole Gunnar Solskjaer megerősítené a csatársort, hogy csökkentse a minőségi különbséget a városi rivális bajnokcsapattal, a Cityvel szemben. Solskjaer úgy véli, Ronaldót nagyobb esélyük lesz megszerezni, miután az olasz bajnokság utolsó fordulójában nem lépett pályára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Cristiano Ronaldo leléphet a Juventustól

Cristiano Ronaldo leléphet a Juventustól
Fotó: AFP

Ronaldónak jövő nyáron jár le a szerződése a Juventusnál, amely sajtóhírek szerint már idén megválhat tőle. A The Sun szerint az ötszörös aranylabdás sztár menedzsere megerősítette a Juvénak, hogy Ronaldo valóban távozna, és a Manchester United figyelemmel kíséri a helyzetet. Úgy tudják, Solskjaer kapcsolatban áll Ronaldóval, vagyis elsőkézből értesülne arról, ha a világsztár tényleg lelépne Olaszországból.

Ronaldo korábban, 2003 és 2009 között a Manchester Unitednél szerepelt. Ha visszatérne az Old Traffordra, azzal a nyár egyik legnagyobb szenzációját okozná az átigazolási piacon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?