SPORT

Láttad Ronaldo hisztijét? Szégyen, ahogy elbántak vele

Cristiano Ronaldo a portugál labdarúgó-válogatottal Szerbia otthonában lépett fel világbajnoki selejtezőn. Csúnyán elbántak a világsztárral.
  • Szerző: Ripost

Szabályos góltól fosztották meg Cristiano Ronaldót, a portugál válogatott csatárát, aki szombaton a hosszabbítás perceiben, 2-2-es állásnál egyértelműen betalált Szerbia ellen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Juventus ötszörös aranylabdás sztárja jobbról, a kapus mellől kapura gurított, és a szerbek hátvédje csak a gólvonal mögül tudott tisztázni. Azonban a selejtezőkön nem alkalmaznak videobírót, így érvényben maradt a játékvezető eredeti döntése, nem adták meg a találatot.

Az eset után Ronaldo tajtékzott, reklamált, ezért sárga lapot kapott. A lefújás után mutogatott, majd földhöz vágta a csapatkapitányi karszalagját. A világklasszis nem sokkal később az Instagramon indokolt:

Ronaldo okkal dühöngött

Ronaldo okkal dühöngött
Fotó: AFP

„A legnagyobb megtiszteltetés az életemben, hogy én lehetek a portugál válogatott csapatkapitánya. Mindent megteszek a hazámért, ez soha nem fog változni. Azonban nehéz kezelni az olyan helyzeteket, amikor úgy érzed, megkárosították a nemzetet. Emelt fővel várjuk a következő kihívást!”

Az Európa-bajnoki címvédő portugál válogatott két góllal vezetett már a félidőben, de végül be kellett érnie az egy ponttal Szerbiában. Ronaldo együttese két mérkőzés után négy ponttal a második helyen áll a szerbek mögött. A csoportban még Luxemburg, Azerbajdzsán és Írország található, utóbbi alakulat két meccs után, meglepetésre, pont nélkül áll.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?