OLDALVONAL

Sérülés miatt maradhat el Böde bosszúja a Fradi ellen

A szeptemberi Ferencváros-Paks mérkőzés nem békésen ért véget, a vendégek csapatkapitánya, Böde Dániel beszólt korábbi klubjának. A két gárda mai mérkőzésén azonban nem biztos, hogy ott lehet az exgólkirály.
  • Szerző: GG

Nagyon sima, 5-0-s győzelmet aratott a Fradi a legutóbbi Paks elleni bajnokin. A tolnaiak a koronavírus-járvány miatt erősen tartalékosan álltak fel, a fővárosi klub pedig nem járult hozzá a halasztáshoz a sűrű versenynaptárra hivatkozva (a rekordbajnok a Bajnokok Ligája-csoportkörében szerepelt idén).

Böde Dániel (balra)
Fotó: MTI

A korábbi Fradi-kedvenc, Böde Dániel ezt nem hagyta szó nélkül, indulatosan nyilatkozott a lefújást követően.

„Kérdezem én, fordított esetben a Fradi mit játszott volna? Ők lázadtak volna föl a legjobban azon, ha játszaniuk kell. Van az a három E betű (az FTC címerében), az Erkölcs, Erő, Egyetértés, ezekből egyiket se érzem”

– mondta el Böde az M4 Sportnak.

Információink szerint Böde azóta sem kért elnézést a klubtól és a szurkolóktól. Ma (20.15, Tv: M4 Sport), a pályán bizonyítana a Ferencváros ellen, amelyet hét évén erősített. A Paks csapatkapitányának azonban erre lehet nem lesz esélye, miután az előző fordulóban bokasérülést szenvedett. Amióta 2019-ben elhagyta a zöld-fehéreket, azóta nem tudott gólt szerezni ellenük az eddig lejátszott négy mérkőzésén.

Böde Dániel (balra) Dibusz Dénessel, a Fradi kapusával veszekedik

„Szeretnék még az évből hátralévő két mérkőzésünkön szerephez jutni, ugyanakkor, ha ez nem lesz lehetséges, a cél, hogy a január eleji rajtra minden helyre jöjjön. Bizakodó vagyok, meglátjuk, mi lesz vele szerdán és szombaton

– mondta el a 25-szörös válogatott játékos a klub honlapján.

Amennyiben Böde pályára tud lépni, új szerepkörben játszhat volt csapata ellen, hiszen a korábbi csatárra már a paksi védelem közepén számítanak. A mai mérkőzést a Ferencváros az első, a Paks a hatodik helyről várja.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?