OLDALVONAL

Szemtől szemben, Tusupról beszélt Katinka új szerelme

A pénteken kezdődő budapesti úszó-világkupán találkozhat először Hosszú Katinka új párja, Gelencsér Máté, valamint a klasszis sportolónő korábbi férje és edzője, Shane Tusup.
  • Szerző: ST

Pénteken rajtol a Duna Arénában az úszó-vk budapesti állomása. Shane Tusup először nézhet farkasszemet Hosszú Katinkával válásuk óta, ráadásul először találkozhat majd korábbi szerelme új párjával, Gelencsér Mátéval.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hosszú Katinka
Fotó: Szabolcs László

Együtt érkezett Katinka és párja a sajtótájékoztatóra

Katinka kapcsolatára a nyár elején derült fény a jóképű modellel, azóta viszont már elválaszthatatlanok egymástól, minden eseményen együtt mutatkoznak. Nem volt ez másképp a világkupa-sorozat csütörtöki sajtótájékoztatóján sem, ahová együtt érkezett Hosszú Katinka és Gelencsér Máté. A háromszoros olimpiai bajnok úszónőnek az esemény végén nem volt ideje a kérdések megválaszolására. Megpróbáltuk feltenni Katinkának azt a kérdést, hogy mit szól ahhoz, hogy Tusup is ott lesz a Duna Arénába: „Erre meg pláne nem válaszolok” – mondta el egy mosoly kíséretében Hosszú Katinka.

Shane Tusup is ott lesz a Duna Arénában

Gelencsér Mátét nem érdekli Tusup

Katinka párja, Máté azonban már kicsivel közlékenyebb volt. Lapunknak elárulta, hogy ott lesz majd a Duna Arénában. Először láthatja tehát élőben is Shane Tusupot.

„Különösebben nem érdekel” – mondta el Gelencsér Máté a nak, annak kapcsán, hogy Tusup is ott lesz az Arénában.

Gelencsér Máté
Fotó: Szabolcs László

Hosszú megküzdhet Cusinatóval

Hosszú Katinka egyébként öt számban nevezett a vk-ra, míg Tusup által edzett riválisa, Ilaria Cusinato tizenhatra.
„A pénteki nappal elkezdődik az őszi menetelés, hiszen a következő hetekben minden hétvégén versenyezni fogunk egészen karácsonyig” – mondta el Hosszú Katinka a sajtótájékoztatón.

Az Iron Lady sokszor találkozhat majd a versenyek alatt Ilaria Cusinatóval és Shane Tusuppal, aki lehet a lelátón foglal majd helyet. Tusup vérmérsékletét ismerve abban is biztosak lehetünk, hogy megnézi magának Katinka új szerelmét, akit azonban hidegen hagy a korábbi férj jelenléte. Nem csak a vízben, hanem azon kívül is izgalmas pillanatokat élhetünk majd át.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?