OLDALVONAL

„Szinte felismerhetetlenre verték” – megrázó szavak a megvert magyar focista ismerősétől

Sín tartja az állkapcsát és beszélni sem tud a Fradi korábbi focistája.
  • Szerző: GG

Busai Attilát múlt hét szerdán, egy budapesti szórakozóhelyen kegyetlenül megverték. A 31 éves labdarúgó eltört arccsontját megoperálták a kórházban. A játékos egyik ismerőse látott arról egy fotót, milyen állapotban tették a mentőbe Busait – írja a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Busai Attila
Fotó: Bors

„Szinte felismerhetetlenre verték. A jobb szemét teljesen eltakarta egy duzzanat. Az egész fején véres sebek éktelenkedtek”

– mondta el a Blikknek Busai egyik ismerőse.

Busait állítótlag egy nő miatt verték meg. Egy orvos szakértő szerint hosszú kihagyás vár majd rá.

„A járulékos sérülésektől függ, például attól, hány fogta tört ki, hogy milyen hosszú lesz a felépülés. Úgy gondolom körülbelül fél év a gyógyulás, addig biztosan nem léphet pályára”

- mondta el a lapnak dr. Kóczán István, belgyógyász-kardiológus főorvos.

Busai a noizz.hu-nak elmondta, hogy egy sapkáért ment vissza az étterembe. Az egykori fradista nagyon kíváncsi a támadás okára, ugyanis nem tudja miért történt.

„Az igazság, hogy egy barátommal visszamentünk az étterembe, ahol korábban ott felejtette a sapkáját. Egy percet töltöttünk a helyszínen, amikor a folyosóról belépett két kapucnis, az arcukat maszkkal eltakaró férfi. Ezután szó nélkül leütöttek. Én azonnal eszméletemet vesztettem és a földre kerültem. A barátom szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta és el tudott menekülni„

- mondta el Busai a noizz.hu-nak.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?