TÜZELŐÁLLÁS

Áll a bál a magyar kézisek ellenfelénél, piáltak a sztárok

Négy svéd játékos alkohollal ünnepelt, majd kénytelen volt ország-világ előtt bocsánatot kérni.
  • Szerző: vav

Egy malmői bárban piálva ünnepelte meg a svéd férfi kézilabda-válogatott négy sztárja, hogy a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon 28-26-ra legyőzték a lengyeleket. A botrány miatt a jómadarak már nyilvánosan bocsánatot kértek. A csoportgyőztesként továbbjutott magyar válogatott jövő kedden játszik ellenük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Túlzásba vitték az ünneplést
Fotó: Facebook

A középdöntőbe jutás keddi bebiztosítása után, szerda éjjel már a következő állomáson, Malmőben felöntött a garatra Jim Gottfridsson, Lukas Nilsson, Kim Ekdahl du Rietz és Andreas Nilsson.

„Vállaljuk a teljes felelősséget azért, amit tettünk. Nagyon rosszul mértük föl a helyzetet. Elnézést kérünk az egész csapattól, a szurkolóinktól és mindazoktól, akik azon dolgoznak, hogy ilyen nagyszerű tornát rendezzünk”

- idézte Gottfridssont a svéd szövetség honlapja.

„Csalódott vagyok, de a játékosok egyenesen kiálltak a csapat elé és bocsánatot kértek, ezzel lezártuk az ügyet. Mostantól újra mindannyian a sportra összpontosítunk”

- mondta Kristjan Andresson szövetségi kapitány.

Az állítólag „csak egy-két pohárral” felhajtó kvartettet nem büntették meg, de a szövetség kilátásba helyezte az alkoholfogyasztással kapcsolatos szabályai szigorítását.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?