TÜZELŐÁLLÁS

Áll a bál, orálszexet akart Neymar, ezért tehették ki

Tagadja a vádat a rekorder focista. Évek óta ketyegett a bomba, most New Yorkban kürtölték világgá a sokkoló hírt a PSG brazil világsztárjáról.
  • Szerző: Ripost

Botrányos ügyre derített fényt Neymar és a Nike sportszergyártó cég tavalyi váratlan szerződésbontásával – nyolc évvel annak lejárta előtt – kapcsolatban a Wall Street Journal. A tavaly augusztusi szakítást hivatalosan azóta sem indokolták meg, de a tekintélyes amerikai napilap szerint egy négy évvel korábban, New Yorkban történt zaklatási ügy volt a döntés hátterében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Neymar tagadja a súlyos vádat

Neymar tagadja a súlyos vádat
Fotó: AFP

A hír szerint Neymar szexuálisan zaklatta a szponzora alkalmazásában álló hölgyet, aki 2016-ban kísérte őt egy New York-i program során. Minden idők legdrágábban szerződtetett futballistája állítólag azt akarta, hogy a marketinges orálisan elégítse ki a hotelszobában. A sértett akkoriban több barátjának és kollégájának elmondta a történteket, de csak 2018-ban tett hivatalos panaszt a cég munkaügyi osztályán és ügyvédjénél.

„Neymar Jr. határozottan megvédi magát ettől az alaptalan támadástól, amennyiben bármilyen követelést előterjesztenek, ami eddig nem történt meg”

- idézte a Bild a brazil világklasszis szóvivőjét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?