TÜZELŐÁLLÁS

Bekattant a Barcelona sztárja: pisztollyal a kezében ment kórházba

Arda Turan előbb betörte egy török popénekes orrát, majd azt kérte tőle, hogy ölje meg. Ez már a sokadik balhéja a focistának.
  • Szerző: HBK

Egészen elképesztő sztori látott napvilágot Arda Turannal kapcsolatban: a Barcelona futballistája (aki most kölcsönben játszik Törökországban) betörte a popénekesként hírnevet szerző Berkay orrát, majd azt kérte a sérült férfitől, hogy végezzen vele.

Törökországi információk szerint Turan tiszteletlenül viselkedett Berkay feleségével, egészen konkrétan azt mondta neki, hogy ráhajtana, ha nem lenne nős. A két férfi heves vitába keveredett, Turan pedig betörte a híresség orrát.

Ezzel viszont még nem ért véget a történet, a török focista ugyanis bement Berkay után a kórházba, mégpedig egy pisztollyal a kezében! Turan megbánta a tettét, azt mondta, nem tudta, hogy a hölgy az énekes felesége, majd a fegyvert belenyomta Berkay kezébe, és azt kérte tőle, hogy ölje meg.

Rövid időn belül ez már a második balhéja a játékosnak, májusban 16 meccsre tiltották el, miután meglökte a partjelzőt. Emellett kapott egy 2,4 millió forintos pénzbüntetést is. Korábban pedig egy újságírót fojtogatott.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?