TÜZELŐÁLLÁS

Bordélyházban kapcsolták le Milák Kristóf riválisát, és csak ezután jött az igazán nagy baj

Álompárt alkotott a feleségével, de csúnyán lebukott a kétgyermekes úszósztár. Oda a házassága, a jóhíre és a szponzorai.
  • Szerző: vav

Rámehet a házassága és a szponzori háttere is Szeto Daijának, aki lebukott egy bordélyházi látogatása alkalmával. Amíg a gyerekei óvodában voltak, ő a luxus BMW-jével egy nőt vitt egy garniszállóba.

Fotó: AFP

A 26 éves, kétgyermekes családapa ígéretes karrierje kerékbe törhet, pedig a jövő évi tokiói olimpiára jósolták a kiteljesedését. Ott a négyszeres világbajnok Szeto lehet Milák Kristóf egyik legfőbb vetélytársa (a kvangdzsui vb-n ő lett a második, amikor a magyar klasszis megdöntötte Michael Phelps világcsúcsát a 200 méteres pillangóúszásban).

A rajongók nem is az ötkarikás játékok egyik japán reklámarcának félrelépésén akadtak ki igazán, hanem azon, amit Szeto utána tett. Valósággal sokkolta a honfitársait azzal, hogy a történtek után mintha mi sem történt volna, folytatta példamutatónak tűnő életét: hazaautózott, majd elhozta a kislányát a napköziből. Amit ezért kap az internetes hozzászólásokban, azt nem teszi zsebre.

Szeto neje, a korábbi toronyugró Mabucsi Juka – aki márciusban hozta világra második gyermeküket – az egyik magazinban nemrég hosszasan áradozott az úszó apai gondoskodásáról.

Japánban igazi álompárnak számítottak a kínos leleplezésig, a példás családi életük képeit reklámokkal váltották készpénzre. Az asszony azonban most válni akar (Szeto még bízik a házasságuk megmentésében), az úszót pedig egymás után hagyják el a szponzorai. Közülük csak az egyik légitársaság kiszállása mintegy félmillió eurós (180 millió forint) kiesést okoz neki.

„A meggondolatlan magatartásommal ártottam drága családomnak, felháborítottam a szurkolóimat, a támogatóimat és még sokakat”

- ismerte el Szeto, aki bűnbánatában visszalépett a japán olimpiai csapat vezetésétől is.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?