TÜZELŐÁLLÁS

Botrány a szállodában: hivatalos személlyel verekedett a magyar híresség

Egy berekfürdői hotelben összeszólalkozott egy szolgálaton kívüli hivatalos személlyel az Eb-győztes, hatszoros vb-ezüstérmes Deák Bárdos Mihály
címkék:
  • Szerző: Ripost

A szóváltás annyira elmérgesedett, hogy a 43 éves volt birkózó megütötte vitapartnerét – értesült a Bors. Az ügyben nyomozás is indult.

A karcagi kapitányság testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.  – állt a  rendőrségi közleményben.

Erről nem szeretnék nyilatkozni! Keresse, a...

Kit?

Senkit! Nem nyilatkozom – ismételgette zavarában Deák Bárdos.

Garázdaság vétsége miatt 2009-ben egy­éves próbára bocsátás büntetésre ítélték Deák Bárdost, mert egy lakótelepen konfliktusba keveredett két idősebb emberrel, miután kutyája kiharapta az ott játszadozó gyerek labdáját. Az egyik reklamáló férfit úgy megrúgta, hogy az a földre került. A segítségére siető szemtanú sem járt jobban, mert a birkózó elengedte nagytestű kutyáját, és az megharapta.

Három évvel ezelőtt pedig egy lakossági fogadóórán megtiltotta az újságírónak, hogy felvételt készítsen az eseményről, majd, amikor a hölgy távozni kívánt az ülésről, az útjába állt, és követelte: adja át a kameráját. Ekkor is történt rendőri intézkedés.

címkék:
És ezeket olvastad már?