TÜZELŐÁLLÁS

Cristiano Ronaldo pofátlan, kirúgatná a Manchester United edzőjét

Úgy fest, Cristiano Ronaldo, a Manchester United labdarúgója már az edzőkérdésbe is beleszól az angol klubnál.
  • Szerző: Ripost

Cristiano Ronaldo spanyol lapértesülések szerint Zinedine Zidane-t ajánlotta a Manchester United edzőjének Ole Gunnar Solskjaer helyettírta a Metro.

Cristiano Ronaldo leginkább Zidane-t szeretné a Manchester United edzői székében látni

Cristiano Ronaldo leginkább Zidane-t szeretné a Manchester United edzői székében látni
(Fotó: AFP)

Solskjaerre egyre nagyobb nyomás nehezedik az Old Traffordon, miután a Manchester United szombaton 4-2-es vereséget szenvedett a Leicester Citytől. Az eredmény azt jelentette, hogy a csapat az utóbbi három bajnoki meccsén nyeretlen maradt.

Úgy tudni, a Manchester United vezetősége teljes mértékben támogatja Solskjaert, és bízik abban, hogy a 48 éves szakember javítani fog a csapat teljesítményén.

Az El Chiringuito című spanyol fociműsorban azonban arról beszéltek, hogy az angol klub mérlegeli Cristiano Ronaldo javaslatát, aki Zidane-t ajánlotta edzőnek. Úgy tudják, Zidane beszélt a Manchester United vezéreivel, de a tréner nem nyitott a munkára, mert Didier Deschamps után ő szeretne lenni a francia válogatott új szövetségi kapitánya.

Azt is állítják, hogy Zidane-t a Paris Saint-Germain és a Newcastle United is megkereste, de a korábbi Real Madrid-főnök mindkét klubot elutasította.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?