TÜZELŐÁLLÁS

Dárdainál kiborult a bili, dortmundi órát kap ajándékba

Csapata mellett a riporter is felidegesítette az edzőt. Dárdai Pál a Dortmund elleni kupaelődöntő után még ajánlatot is tett a tévésnek.
  • Szerző: szz

Dárdai Pál felkapta vizet! Vagy csak elgurult a gyógyszere? A Hertha Berlin focicsapatának magyar vezetőedzője alaposan kioktatta a tévériportert a Német Kupa elődöntője után. A tréner alapból dühös lehetett, mivel csapata a év meccsén nagyon simán 3-0-ra kikapott a Dortmundtól.

Thomas Wagner riporter nem köntörfalazott, erősen kritizálta a berliniek játékát. Többször is utalt rá, hogy Dárdaiék csak beszédben voltak erősek a meccs előtt, a pályán azonban ebből nem látszott semmi.

Jöjjön el hozzánk, tanítsa meg nekünk hogyan kell legyőzni a Dortmundot! Több tiszteletet kérek, különben nem beszélgetünk

- fakadt ki Dárdai a riporterre, aki persze nem hátrált meg.

A bátor támadójátékot is számon kérte az edzőn.

Magyarázza el nekünk, hogyan kell támadni! Nekik mehettünk volna. Lehet, hogy már az első félidőben 6-0-ra vezet a Dortmund

- fogalmazott Dárdai, aki azt mondta, ha nem kap jobb kérdéseket, "problémáik lesznek".

A beszélgetés öt percig tartott adásban, de a szemtanúk szerint a kamera kikapcsolása után még negyedóráig vitáztak a felek.

Dárdai egyébként a Dortmund vezetőit is felbőszítette. A meccs előtt ugyanis azt nyilatkozta, exkluzív órát vesz magának, ha bejut a döntőbe a csapata.

Tiszteletlenség volt ez a meccs előtt, mikor olvastam, már tudtam, hogy továbbjutunk. Mindenesetre küldök most neki egy Dortmund-órát, hogy emlékezzen erre a szép estére

- mondta ironikusan Hans-Joachim Watzke dortmundi ügyvezető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?