TÜZELŐÁLLÁS

Drámai bejelentés, a BL-döntő előtt rúgták ki a magyar edzőt

Egy rossz meccs elég volt a győri vezérnek, a tréner nyáron mindenképpen távozott volna.
  • Szerző: sk

Váratlan és drámai döntés született a világ legjobb női kézilabda-csapatánál. A Ferencváros elleni, kilencgólos vereséget követően azonnali hatállyal kicsapták a gárda mesterét, Danyi Gábort. A csapattal BL-t nyerő, s a Bajnokok Ligája négyes döntőjére készülő gárda mestere nyáron mindenképpen távozott volna, de így meglepő a döntés.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A Ferencváros elleni meccs után az a minimum, hogy elnézést kell kérnem csapatunk teljesítménye miatt. Szurkolóink, akik folyamatosan biztattak és követtek minket a járvány legnehezebb időszakában is, nem ezt érdemelték az év egyik legfontosabb mérkőzésén. Természetesen a klub vezetőjeként nem csak a sikerek idején kell kivenni a részem, hanem a kudarcban is közösen kell osztozni és le kell vonni a megfelelő következtetéseket. Sajnálattal hoztuk meg azt a döntést, hogy a mai nappal felmentjük a munkavégzés alól Danyi Gábor vezetőedzőt, munkaszerződését megszüntetjük. A csapat felkészítésével a Debrecen elleni mérkőzésre Görbicz Anitát, Kun Attilát és Holanek Zoltánt bízom meg. Most kell igazán összefognunk, ezért kérem szurkolóinkat és támogatóinkat, hogy most mutassunk közös erőt, már a DVSC elleni hazai mérkőzésen és az év hátralévő találkozóin is. Mutassuk meg, hogy meg tudjuk védeni mind a Magyar Kupában, mind a Bajnokok Ligájában címünket. Közösen, együtt sikerülni fog! Hajrá, ETO!” – írta közleményében a klub.

A cikk emlékeztet rá, hogy a csapat előtt komoly feladatok állnak. Öt találkozót kell még lejátszani a bajnokságban, a Magyar Kupa elődöntőben a Ferencváros ellen lehet bejutni a döntőbe, míg a Bajnokok Ligája négyes döntőjében a Brest Bretagne vár a zöld-fehérekre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?