TÜZELŐÁLLÁS

Dzsudzsák a magyar Al Pacino

Elképesztő beszédet mondott a válogatott csapatkapitánya. Innentől Dzsudzsákot idézzük, ha buzdító monológra vadászunk!
  • Szerző: SZZ

Óriási beszéddel buzdította Dzsudzsák Balázs a fociválogatott tagjait. A középpályás igazi csapatkapitányként tüzelte fel társait a norvégok elleni hazai pótselejtező előtt.

Emlékeztek még Al Pacinóra, mit alakított a Minden héten háború című filmben? A színész egy amerikaifutball-csapat edzőjének bőrébe bújva adott elő felejthetetlen monológot.

Ezt mostantól felejtsük el, Dzsudzsák a példa. Íme az ő beszéde:

Srácok, halljátok, mi van kint? Húszezer ember szurkol nekünk csak itt, tíz-tizenötmillió világszerte a tévék előtt. Ezt a továbbjutást innen nem viheti el senki!

- idézi a Nemzeti Sport a középpályás monológját.

A világ legjobb csapata sem, ez a norvég sem! Kilencven perc, nehéz lesz, de tegye oda magát mindenki, dögöljünk bele, köpjük ki a tüdőnket, hajtsuk ki a belünket, de ne engedjük el, amiért annyit dolgoztunk, és itt van a kezünkben!

Rúgjunk oda keményen, majd kipihenjük a fáradtságot, a sérülést akár, de most itt nem engedhetjük őket a kapunk közelébe! Talán sohasem lesz ilyen esélyünk, de meglehet, annak sem, aki még csak húszéves.

Ezt a sanszot meg kell ragadni! Gyerünk, gyerekek, menjünk ki, fussunk, amennyit csak bírunk, mert akkor a sors velünk lesz! Nyomás kifelé! Hajrá, Magyarország!

És ezeket olvastad már?