TÜZELŐÁLLÁS

Focilegendája gatyáján röhög egész Anglia

A szigetországban mindenki Lineker alsónadrágjáról beszél. Kár volt felhívnia rá a figyelmet, most éghet miatta. Ráadásul a felesége önti az olajat a tûzre.
  • Szerző: vav

Valószínűleg Gary Lineker sem gondolta volna, hogy ilyen utóélete lesz egy vicces fogadalmának. A korábbi angol válogatott csatár ma már szakkommentátorként dolgozik, és a Twitteren megígérte: ha a Premier League meglepetéscsapata, az éllovas Leicester City megnyeri a bajnokságot, akkor alsónadrágban vezeti majd a BBC sportműsorát.

Könnyelműség volt ilyesmit írnia, még akkor is, ha valóban nagy meglepetés lenne, ha a sorozat végén is a Ranieri-csapat állna az élen. Az még odébb van, de Linekert már most is cikizi – a saját felesége.

A gyönyörű Danielle Buxnak rendben van a humorérzéke, még ha most a férje rovására süti is el a poénjait. Előbb így szólt hozzá a sztár bejegyzéséhez:

A történetedet ismerve, remélem, tiszta lesz

- utalt a bombázó Lineker gatyájára.

Tudnivaló: a hajdani vb-gólkirály az 1990-es torna írek elleni csoportmérkőzése közben becsinált a pályán. Később elárulta: nem érezte jól magát, rájött a szükség, és a gyepre huppanva „elengedte magát”. Úgy csinált, akár egy kutya, papír híján a fűvel próbálta eltüntetni a nyomokat.

Sosem volt annyi területem a pályán, mint azokban a percekben

- viccelődött a történtekkel az 50. születésnapján adott BBC-interjújában.

Visszatérve Danielle fenti hozzászólására, itt még nincs vége az adok-kapoknak. Egy cég ugyanis jelentkezett, hogy jó reklámlehetőséget látna egy speciális alsónadrággal ellátni Linekert a tévéadásban. Ezt olvasva megint a feleség jött:

Forradalmi fingszűrő alsónadrág?

- kérdezte az asszony, aki azonnal lecsap, ha poénlehetőséget szimatol. Vagy valami mást?

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?