TÜZELŐÁLLÁS

Rejtélyes balesetre derült fény, ezt tette fűnyírójával a focikapus

Napok múltán derült ki, miért hagyta ott sietve a csapatkarantént a Bundesliga-játékos. Családja mellett volt a helye a történtek után.
  • Szerző: Ripost

Csapot-papot hátrahagyott a szezon utolsó meccse előtt, saját felelősségére távozott Martin Hansen a Hannover labdarúgócsapatának kötelező karanténjából. A német Bundesliga másodosztályában játszó dán kapus lelépését rejtélyesen indokolta meg a klubja: „szerencsétlen körülményekről” és „sürgős személyes okokról” szólt a talányos közlemény. Azóta kiderült, miért sietett haza a légiós.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Martin Hansen óvalan volt a fűnyíró traktorján

Martin Hansen óvalan volt a fűnyíró traktorján
Fotó: AFP

A távozása oka egy kerti baleset volt – tudta meg a Bild. Közvetlenül a karanténba vonulás előtt Hansen még lenyírta otthon a füvet, de a serénykedésének szörnyű vége lett. A háromgyerekes család imádott kutyája, egy buldog a fűnyíró traktor alá került, és súlyos sérülést szenvedett.

A focistának ezután jelenése volt a St. Pauli elleni bajnokin (a hannoveriek 2-1-re nyertek idegenben), így kénytelen volt otthon hagyni sokkolt feleségét a srácokkal.

A kutya életét megmentették ugyan, de az egyik lábát amputálni kellett.

A történtek annyira megviselték a családot, hogy a Liverpoolt is megjárt kapus jobbnak látta a meccs után hazasietni hozzájuk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?