TÜZELŐÁLLÁS

Hosszú Katinka férjének csomagolnia kellett

Egészen gyerekes dolog miatt vonták kérdőre az Iron Ladyt. Az amerikai edző visszakérdezett, hogy biztos jól hallja-e azt, amit az olimpiai bajnok mond.
  • Szerző: acf

Hihetetlen sorozatot produkál Hosszú Katinka, aki gyakorlatilag másfél hét alatt annyi érmet nyert, mint a sokan egész életük alatt sem. Az Iron Lady Peking és Dubaj után Dohában is medencébe szállt, ahol a szombaton Hosszú Katinka két órán belül négy arany- és két ezüstéremmel zárt.

A háromszor olimpia bajnok vasárnap is rajtkőre állt, és jó szokásához mérten a számok többségében nem talált legyőzőre. A második napon Katinka 5 arany mellett két ezüsttel bővítette az éremkollekciót. Ez csak Dohában 9 aranyat és négy ezüstöt jelent összesen, ami brutális teljesítmény még Katinkától is.

A sok érem miatt azonban kialakult egy kisebb vita Shane Tusup és Hosszú Katinka között. Az érdekes jelenetről az Iron Lady férje és edzője tett fel Instagramra egy képet. A bőröndbe mellesleg 38 érem került a tíznapos túra során.

"Igen szívem, értem, hogy ma este repülünk a döntők után, és emiatt sietnem kell a pakolással, de kicsit össze vagyok zavarodva."

Kinek a bőröndjébe kellene az ÖSSZES érmet berakni?

És ezeket olvastad már?