TÜZELŐÁLLÁS

Kikeltek Nikolics ellen, gyalázzák a döntése miatt

Nikolics Nemanja, a Chicago Fire csatára úgy döntött, a jövőben nem lép pályára a magyar labdarúgó-válogatottban.
  • Szerző: mv

Óriási felzúdulást okozott Nikolics Nemanja azzal, hogy lemondta a válogatottságot. A Chicago Fire csatárának Facebook-oldalát ellepték a magyar szurkolók, akik vegyes érzelmekkel fogadták a bejelentését.

Azok voltak többen, akik negatívan reagáltak a 31 éves támadó bejelentésére:

- Szégyen. Teljesíteni is kellett volna valamit a válogatottban, Niko, nem csak elvárni a játékperceket. 15 millió embert képviseltél abban a mezben, amit szarba sem nézel.

- Megkaptad az állampolgárságot. Most érdek nélkül kéne tenned a dolgod a „hazádért”. Ez már nem olyan érdekes… vagy hasznos neked. Add vissza az útleveled is!

- Szégyelld magad, Nikolics Nemanja, nyugodtan add le a magyar állampolgárságodat!

- Csalódást keltő döntés, szerintem gyenge kifogásokkal. Ilyen alapon a válogatottak nem találnának második és harmadik számú kapust, aki „elfogadná” a meghívót, mert úgysem lépnek pályára.

- No comment… inkább nem mondok véleményt… A válogatott szereplés mindig első kéne legyen minden magyarnak… Bárhogy is cserélik, nem cserélik… Csalódtam. Eddig minden meccsedet igyekeztem követni.

- Ennek a klasszisnak egy jó meccse nem volt magyar mezben.

- De ki vagy Te ? Majd ha meg tanulsz 1 az 1 ellen párharcot nyerni Niko! Mert kiszolgálni ki kell, ha gólt akarsz szerezni... Nálad nagyobb játékosok átutazzák a fél világot, hogy egy nemzetet képviseljenek !

A 31 éves támadó 27 mérkőzésen lépett pályára a magyar nemzeti csapatban, ezeken öt gólt szerzett. Utoljára márciusban, a skótok ellen szerepelt a válogatottban.

Szavazz! Szerinted jól döntött Nikolics?

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?