TÜZELŐÁLLÁS

Kitálalt az NB I fenegyereke, aki balhézott a szombati meccs után

„Néha egy szó elég, hogy megőrüljek”. Kukoc csak pár percet játszott a Honvédban, de a lefújás után összeugrott egy zalaegerszegi rendezővel.
  • Szerző: vav

A Honvéd gólpasszkirálya, Tonci Kukoc csak a 88. percben léphetett pályára csereként a Zalaegerszeg otthonában aratott 1-0-s győzelem során.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

A horvát középpályás neve mellé mégis könnyen újabb asszisztot jegyezhettek volna fel, ha csapattársa, Amadou Moutari nem önzőzte volna el a ziccerét.

Kukoc megint nem bírt az idegeivel
Fotó: Facebook

 

Talán ez idegesítette föl Kukocot, talán más, mindenesetre a Nemzeti Sport tudósítása szerint „a mérkőzést követően a játékoskijáróban Tonci Kukoc még összeverekedett a hazai biztonsági szolgálat egyik emberével, jelentős erőfeszítésbe került a rend helyreállítása”.

 

„Nem vagyok robot. Nekem is vannak érzéseim, mint minden más embernek. Minden meccsen, amin játszom, tenni akarok valamit. Számomra az egy sz*r meccs, ahol nem lövök gólt vagy nem adok gólpasszt. Ezért voltam mérges a mérkőzés után. Nem tudom magam kontrollálni, és ez a probléma nem mai vagy tegnapi, hanem egész életemben végigkísér. Néha tudom kezelni, de néha egy szó elég, hogy megőrüljek. De egy dolog biztos, a szemetekbe tudok nézni és nem félek senkitől!”

- írta a forrófejű horvát légiós, akit keddi ülésén várhatóan megbüntet az MLSZ fegyelmi bizottsága.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?