TÜZELŐÁLLÁS

Koronavírus miatt kerülhet bajba a magyar fociválogatott

Leállt a bajnokság, a kapitánynak a csatára miatt kell aggódnia.
  • Szerző: sk

A sportban egyre több területre, így a focira is kihat a koronavírus. Svájcban már le is állították az élvonalbeli bajnokságot, ez pedig gondot okozhat a magyar válogatottnak is. Marco Rossi kapitánynak egyik csatára miatt kell aggódnia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

A svájci Luganóban játszik ugyanis Holender Filip, a csatárra pedig számítana az olasz szakember a március 26-i, bolgárok elleni Eb-selejtezőn. Persze csak akkor, ha tényleg játszik.

„Március 15-én dől el, hogy játszhatunk-e még a bolgárok elleni mérkőzés előtt, vagy csak a válogatott szünet után léphetünk pályára. Most nem tehetünk mást, mint hogy a megszokott módon edzünk, ami nyilván nem ideális, egy hónap hosszú idő mérkőzések nélkül. Furcsa helyzet ez, bízom benne, minél hamarabb véget ér” - mondta a Blikknek Holender, aki eddig hatszor szerepelt a nemzeti csapatban.

Montenegró ellen gólt is szerzett
Fotó: Getty Images

A csatár arról is beszélt, mikre kell ügyelniük az új helyzet miatt:

A kézfogást mellőzzük például, a higiéniára jobban oda kell figyelni, de egyébként minden a megszokott módon zajlik. Ha valaki észlelné magán a vírus tüneteit, akkor persze a keret tagjai két hétig karanténba kerülnének

És ezeket olvastad már?